Het begin van Meneer Sam

Als kleine jongen had Sam al een passie voor auto’s en motoren. Hij was altijd bezig met zijn handen en in zijn vrije tijd knutselde hij aan een motor of auto.

Op zijn 24ste kwam hij een vacature tegen voor een autobekleder in Apeldoorn. Hiervoor was geen opleiding. Dit vak moest je in de praktijk leren. Je had echter wel wat anders nodig: handigheid en liefde voor auto’s. Dit was Sam op het lijf geschreven. In de 7 jaren hierna heeft hij alle kneepjes van het vak mogen leren.

In 2005 zette Sam de stap om voor zichzelf te beginnen en Meneer Sam was een feit. Hij begon lokaal en werd hier met zijn werk bekend.
Hij haalde zelfs de kranten. Na 2 jaar alleen werken bleef het bedrijf groeien en was het tijd voor uitbreiding. Als eerste hulp kwam Sam’s zus Annemarie, waarmee hij jaren vlekkeloos heeft gewerkt. Steeds meer mensen wisten Meneer Sam te vinden, zelfs over de grens.
De volgende stap werd duidelijk: er was een team nodig.

De combinatie van ambacht en passie ziet u terug in al zijn werk. Hij geeft zijn passie en kennis ook door aan zijn werknemers waardoor dit ambachtelijke beroep nog vele jaren beoefend kan worden.

Het team van Meneer Sam

Ontmoet het team van Meneer Sam, van links naar rechts.

Sam  De drijvende kracht achter Meneer Sam.
Koen  De chef-werkplaats met meer dan 10 jaar ervaring in de branche.
Peter  De technische alleskunner met twee rechterhanden.
Nathalie
  Regelt alles op administratief gebied en is onze vriendelijke receptioniste en telefoniste.
Suzanne  Doet het ambachtelijke naaiwerk. 
Carlo  De bekleder met oog voor detail, en chef social media.
Shannon
  Doet het ambachtelijke naaiwerk tot in de kleinste details.

 

Door deze samenwerking zijn al vele mooie projecten en leuke foto’s ontstaan.